El meu cap masculí personalitzat Irontech

Els meus quatre caps d'elf de silicona

Des de llavors he observat el progrés de diversos altres fabricants. També vaig esperar el millor moment per comprar-me una nina amb la qual estaria content perquè no volia una nina de TPE. 

Després de veure totes les opcions 100% de silicona que hi ha, anava a triar entre A i B. B era ridículament car pel que oferien, així que vaig decidir comprar a A. En resum, vaig gastar més d'11,000.00 dòlars amb ells per produir una nina per a mi, i van desaparèixer just després del Covid. No retornen trucades ni correus electrònics, i van fugir amb tots els meus diners... va ser una experiència horrible per a mi.

Em vaig cremar per aquesta comanda, però encara volia comprar una bona nina. 

Vaig tornar a pensar en B, però després en una cerca, vaig veure al teu lloc web que ara oferies el 100% ninots masculins de silicona. Em vaig emocionar molt i l'any passat vaig fer una comanda personalitzada juntament amb Mike... que és un professional increïble. M'encanta treballar amb ell, és molt útil i coneixedor, i em tracta amb molta amabilitat i respecte. També és molt pacient amb totes les meves especificacions i va treballar amb la fàbrica en nom meu per assegurar-me que estic satisfet amb la comanda. També vaig crear el meu propi cap d'elf personalitzat basat en el teu "Jordi" nina, per utilitzar-la amb el cos alt masculí de silicona.

M'encanta el 4 caps d'Elf George que l'equip va fer per a mi. 

Són perfectes. El meu problema era el cos: no esperava que la nina lixiviés tant oli com una nina completament de silicona. Més tard vaig entendre que l'oli es va afegir a la silicona per tal de fer-la tan suau com la pell humana. El problema era que mai buscava un cos sexual suau. Volia una figura d'acció/acompanyant de mida natural realista i duradora. Volia posar la figura com les figures d'acció de Phicen i moure'l per casa per fer-me companyia. Aquest cos gras no s'adaptava al meu propòsit, i tot el pèl corporal extra en què vaig gastar molts diners ni tan sols es va quedar al seu cos. No era un mal producte d'Irontech; No va ser el que esperava, i hauria d'haver parlat més amb el vostre equip per entendre els materials i les opcions.

El segon cos

Vaig treballar amb Mike en el meu segon cos de nina, i aquesta vegada es va fer amb molt poc oli. Aquesta nina és increïble! Tot el pèl corporal es manté al seu lloc i és molt més durador. L'aspecte i la sensació també són més realistes per a mi, i n'estic molt més content perquè és l'obra d'art que m'he imaginat. Puc plantejar-lo i moure'l per la casa i posar-lo als mobles... tal com volia des de fa anys. Aquesta figura és GRAN!

Encara vull comprar el tercer ninot masculí de totes maneres perquè estic content amb Irontech i el treball en el meu segon ninot.

Només vaig pensar que et preguntaria per si això és una possibilitat perquè m'ajudaria molt. Encara estaré amb Mike de qualsevol manera per fer el tercer cos i els caps. M'encanta el teu producte. Gràcies per portar aquesta felicitat a mi i a la meva vida.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *